Allemaal of Niemand

Lonneke Dort

Theaterzaal
Cabaret € 15.00
Bestellen

Allemaal of Niemand

De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt u mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee. Ze speelt graag het spel en verlangt ernaar deel uit t maken van een groter geheel, maar ze kan zich moeilijk vinden in de spelregels. En toch was ze een volle week te zien in 'De slimste Mens' ...

Lonneke speelt in Peeriscoop in één van haar eerste try-outs. In mei 2021 komt ze terug om haar toernee ook in Peeriscoop af te sluiten als de voorstelling helemaal klaar is.

Lonneke is een cabaretière en kleinkunstenares uit Nederland. In 2015 studeerde ze af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2011 was Dort de winnaar van het Utrechts Cabaret Festival. In dat zelfde jaar won ze ook het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. In 2017 sleepte ze de AKF Sonneveldprijs in de wacht door het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen. In de zomer van 2019 was ze te zien in 
De Slimste Mens.
De afgelopen twee seizoenen heeft ze haar eerste twee voorstellingen gespeeld Laten we wel wezen (2018-2019) en Na de lieve vrede (2019-2020).

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld. Aanvang 19.30 en 21.15 uur. Voor de 1e voorstelling is onze foyer vanaf 18.30 uur geopend. Voor de 2e voorstelling ontvangen wij u vanaf 20.30 uur graag in de ULO (tegenover ons theater).
ENTREEPRIJS IS INCLUSIEF KOFFIE OF THEE BIJ ONTVANGST