Mijn inloggegevens:


Bent u al gast van Schouwburg Lochem?
U kunt inloggen met uw e-mailadres dat bij ons bekend is en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij eerdere internetreserveringen.

Heeft u nog geen wachtwoord, maar is uw e-mailadres wel bij ons bekend?
Dan kunt u het systeem een automatisch gegenereerd wachtwoord naar uw e-mailadres laten zenden. Dit wachtwoord kunt u later zelf aanpassen in uw gegevens op 'Mijn Theater'.


Bent u wel gast, maar is uw e-mailadres niet bekend? 
Dan kunt u de eerste keer inloggen met uw gastnummer. Wij vragen u ter verificatie om uw postcode en huisnummer. U dient ook uw e-mailadres in te vullen zodat wij u automatisch een wachtwoord kunnen zenden. Met dit wachtwoord en uw e-mailadres kunt u voortaan inloggen op de site. Het wachtwoord kunt u zelf aanpassen in uw gegevens op ' Mijn Theater'.


Bent u nog niet bekend als gast bij Schouwburg Lochem?
Dan kunt u een nieuw account aanmaken. Door uw e-mailadres in te vullen en vervolgens op de knop 'Nieuw account' te klikken krijgt u een inlog scherm waar u uw persoonlijke gegevens kunt invullen en kunt inschrijven.

Tegoedbonnen
Betalen met papieren Theater- en Concertbonnen of tegoedbonnen, is niet mogelijk bij internetreserveringen. U kunt reserveren met behulp van het bestelformulier of bij het Bespreekbureau. Bij internetreserveringen is betalen met de nieuwe PODIUM Cadeaukaart wel mogelijk.


Reserveren vanuit het buitenland
Dit is alleen mogelijk als u kunt betalen met iDEAL of met de PODIUM Cadeaukaart. Voor andere mogelijkheden verzoeken wij u contact op te nemen met het Bespreekbureau: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 12:00 uur