Apropos

LUDIQUE!

Theaterzaal
Muziektheater € 19.50

Apropos

De internationaal succesvolle muziektheatervoorstellingen ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’ en ‘From BERLIN with Love’ werden door het publiek in groten getale omarmt en met verschillende theaterprijzen in binnen- en buitenland bekroont. Tijdens hun Europese tournee keert LUDIQUE! ook dit seizoen in de Nederlandse theaters terug met hun gloednieuwe voorstelling: ‘APROPOS’.

Op onnavolgbare wijze neemt LUDIQUE! u mee in hun wonderlijke wereld, waarin uiteenlopende theatervormen moeiteloos in elkaar overgaan en samensmelten tot een uniek en muzikaal geheel. Een theaterbeleving in zijn puurste vorm, waarin aspecten zoals plaats, tijd of gender niet van belang zijn.

Speciaal voor ‘APROPOS’ mocht LUDIQUE! samenwerken met (inter)nationaal gelauwerde componisten en creëerden zij samen nieuwe muziek en geven tevens in hun kenmerkende stijl klassieke parels nieuwe glans.

Verleidelijk, vernieuwend en op eigen wijze beroert LUDIQUE! de snaren van het hart en nemen zij u mee aan de hand op een onbegrensde muzikale hartstocht waarbij de liefde alle talen spreekt!  LUDIQUE! doet al voor de derde keer Peeriscoop aan en zal opnieuw hoge ogen gooien. Komt dat zien!

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Entree bedraagt € 19,50 inclusief twee consumpties
.
Wilt u bij bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron- en contactonderzoek?