Flat

Jansen & de Boer

Theaterzaal
Kind & Jeugd € 8.50

Flat

Jansen & de Boer is een poppentheatergezelschap dat muzikale voorstellingen maakt voor iedereen vanaf vier jaar. Jansen & de Boer bestaat uit Noralie Jansen en Willeke de Boer. Ontwapenende personages, poppen die echt tot leven lijken te komen, spelen naast Noralie en Willeke zelf op toneel en nemen je mee in kleine verhalen met grote thema’s en grote verhalen met klein thema’s.
Jansen & de Boer spelen voorstellingen waarin ze vanuit een andere kant naar dingen kijken, met een open blik. Hopelijk kijkt het publiek dan even op die manier met ze mee en kan de open blik van Jansen & de Boer blikopener zijn voor anderen.


‘Door in de voorstellingen gebruik te maken van poppen, wordt er bij het publiek nog een extra laag van de fantasie aangeboord. De verbeeldingskracht neemt het over, waardoor de poppen echt tot leven komen. Het is te gek om dat iedere voorstelling opnieuw te zien gebeuren’ (Willeke de Boer)

‘Soms schrik ik zelf van wat mijn pop doet, terwijl ik hem bespeel. Dan is hij opeens aan het zingen, en herken ik mijn eigen stem niet meer. De poppen worden echt medespelers op de vloer, dat is zo’n leuke manier van spelen!’ (Noralie Jansen)


De voorstelling begint om 14:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Entree kosten bedraagt € 8,50 inclusief ranja en wat lekkers.