Rendez Vous

Rubiamorena

Theaterzaal
Muziektheater € 12.50

Rendez Vous

Ontmoet op deze muzikale rendez-vous twee muzikale reizigers die de ruggengraat vormen van de akoestische Nederlandse band “Rubiamorena”. Laat je verrassen op deze reis door de passie waarmee de gitarist en zangeres prachtige nummers van diverse iconen uit de muziek vertolken die hen hebben geïnspireerd op hun muzikale weg.

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten besloten ze samen een muzikale carrière op te bouwen. Verloofden zich al snel, trouwden en reisden door heel Europa (ook met hun twee kinderen) om te spelen. Al vijf  jaar op rij touren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen zomer hun eerste muziekvideo van het Engels - Franse nummer "Jour d'Amour" opnamen.  Zij komt uit de Jazz, Soul en Pop-hoek en was al jong geïnspireerd door het franse chanson. Zijn basis ligt in de èchte oude rock en blues en raakte later betoverd en door de verschillende virtuoze Flamenco stijlen. Tijdens deze muzikale voorstelling leert u tussen de liedjes dit echtpaar beter kennen, wat hen inspireert en welke dromen ze najagen.

Muziek is universeel, het vertelt een verhaal, een emotie, het laat je ontroeren en herinneren. Muziek is iets magisch, muziek heelt en verbind. Èèn ding is zeker; wanneer we u mogen verwelkomen bent u op deze "rendez-vous" gegarandeerd niet alleen.

In juni 2019 rond Rubiamorena haar debuut EP ‘Rendez-Vous’ af. De eerste single ´Jour d´Amour´. Deze single krijgt airplay op NPO1 en NPO2, en is regionaal zeer goed ontvangen.  Het magazine Maxazine geeft de muziek de volgende woorden mee: ´De EP bevat zeven eigen nummers die zijn opgenomen in de Nederlandse, Franse of Engelse taal. Over de gehele EP hangt een hele fijne, zomerse sfeer. De muziek laat zich het  beste typeren als lichte dansbare popmuziek met latin invloeden. De stem van Sunniva is van een plezierige helderheid waardoor de muziek bij vlagen waardoor de muziek bij vlagen herinneringen oproept aan het Belgische ‘Vaya Con Dios’ dat met dit soort muziek grote successen vierde.

De voorstelling begint om 16:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Entree kosten bedraagt 12,50 inclusief 1 consumptie.