We moeten ergens beginnen

Madelijne Kool

Theaterzaal
Cabaret € 19.50

We moeten ergens beginnen

Naast haar theatervoorstelling “ Wake up Kool” heeft Madelijne Kool een serie HaHaHandleiding ontwikkelt. Een serie met een basisopbouw, waarmee zij op bijzondere dagen het podium betreedt. Zo speelt zij dit seizoen o.a. HaHaHandleiding Kerst 2018, HaHaHandleiding Valentijnsdag 2019. V

In de lijn van deze serie staat ook haar nieuwe theatervoorstelling op de planken. Met de spraakmakende werktitel  “HahaHandleiding, we moeten ergens beginnen”

Kool is heel erg goed in beginnen. Daarna, tja, daarna. Afmaken of afhaken, that’s the question. Maar nu niet meer:  Kool MOET aan de gang. Maakt ze het af, bijt ze door, haalt ze de finish? Ze zal wel moeten, no excuses, het is 1 voor 12: de wereld gaat er aan.
In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. Het begin van haar leven (zeg 1/3) zit erop, 4 kinderen staan aan het begin van hun grote mensen leven: dus een beetje verantwoordelijkheidsgevoel om de wereld te redden mag wel langzamerhand. Maar hoe?! Met plantaardig eten, kakkervrij denken, schermloze dagen, het snappen van het puberbrein, zin maken, ontspullen en een instapcursus circulaire economie (iedereen kan het)… want we moeten ergens beginnen en wel nu.
De HahaHandleiding ‘We moeten ergens beginnen’ is voor iedereen die wel wil maar niet weet hoe. Leer met een vleugje leedvermaak van Kool’s beginnersfouten, gestruikel, vallen, opstaan en weer doorgaan. Waar het pijn doet, wordt het leuk… dus dat wordt …lachen!

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Entree kosten bedraagt € 19,50 inclusief twee consumpties.