Satie & Yann Tiersen

Jeroen van Veen

Theaterzaal
Muziek € 12.50

Satie & Yann Tiersen

Pianist Jeroen van Veen speelt het werk van twee Franse componisten in één programma. Zodra je de eerste noten van de muziek van Yann Tiersen hoort, denk je direct aan de populaire film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain. Bij veel mensen verschijnt een glimlach op het gezicht, net als bij de hypotische muziek van Erik Satie. Er zijn weer 16 ligplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

De mysterieuze composities Gnossiennes en Gymnopédies van Satie zijn wereldberoemd; werk dat bij Van Veen in uitstekende handen is.
 
Yann Tiersen & Erik Satie is een afwisselend concert, dat zowel dramatisch als verstild is. Met een opgewekt gevoel verlaat je de zaal.

Jeroen van Veen heeft speciaal voor Theaer Peeriscoop weer toestemming gegeven voor een beperkt aantal ligplaatsen. Voor beide voorstelling zijn er 8 ligplaatsen op het podium rondom de vleugel. Indien u één van deze plaatsen wilt reserveren, dan dient u dit na betaling van uw tickets telefonisch aan ons te melden.

Deze voorstelling begint om 17.00 uur. Wij u graag vanaf 16.00 uur in onze foyer. Voor deze voorstelling kunt u ook livestreamtickets kopen via het Tabblad Livestreamtickets.


ENTREEPRIJS IS INCLUSIEF EEN CONSUMPTIE