BASTA!

Enge Buren

De Nieuwe Doelen
Muziektheater € 19.50

BASTA!

Het volgende willen we kwijt; 'BASTA!' is onze allerlaatste avondvullende theatershow en zou van oktober 2019 t/m april 2020 draaien. Onze afscheidstournee moest natuurlijk worden uitgesteld. We zijn in het najaar van 2020 nog in zo'n 40 theaters door het gehele land te horen en te zien. Kom samen met ons het verleden, het heden en de toekomst vieren!

Er is niks ernstigs aan de hand, maar na ruim 27 jaar vinden we het mooi geweest en stoppen we in de Nederlandse theaters. Na 2893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 Pizza’s (Calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen, 4 scheidingen, 103 instrumenten, 5 transportbusjes, 43.056 keelsnoepjes,  1.412.354 man publiek, 5 x Lowlands, 34 wetenschappelijke theorieën, 27 benefietoptredens, 283 gebroken snaren, 296 gitaarsolo's, 0 bassolo's, 8 drumvellen en 2567 overige (niet nader te omschrijven onzin) is het  ‘BASTA!’ en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen.

Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld! Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!
De show wordt opgeleukt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van de drie heren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede de set bepalen. Dit zal gebeuren via social media, alsook op de avond tijdens de voorstelling. Tevens belichten de heren het thema afscheid op verschillende muzikale manieren, maar bovenal op hun eigen 'Enge Buren' wijze. Want naast het feit dat afscheid vaak droevige emoties oproept is het ook een stap naar een nieuw begin, kortom: 'BASTA!' Mis de mogelijkheid niet om samen het verleden, het heden en de toekomst te vieren!

Kortom: een afscheidstournee vol anekdotes, onthullingen en verhalen over ruim 25 jaar succesvol toeren langs allerlei theaters, podia, festivals en feesten én slechts 1 seizoen te zien. Daarna is het ‘BASTA!’


LET OP: DEZE VOORSTELLING VINDT PLAATS IN DE NIEUWE DOELEN.
ONS PEERISCOOP TEAM ONTVANGT U DAAR GRAAG VANAF 19.30 UUR VIA DE HOOFDINGANG
ENTREEPRIJS IS INCLUSIEF 2 CONSUMPTIES