Allemaal of Niemand (1e try-out)

Lonneke Dort

Theaterzaal
Cabaret € 15.00

Allemaal of Niemand (1e try-out)

In ‘Allemaal of Niemand’ heeft Dort het over haar natuurlijke neiging om zich af te zonderen terwijl ze er tegelijkertijd naar verlangt deel uit te maken van een groter geheel. Een nieuw programma dat ruimte geeft aan alle grillige, schurende en geestige observaties van deze cabaretier met een gezonde dosis bluf.

De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt de toeschouwer mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee. Ze speelt graag het spel en hoewel ze verlangt deel uit te maken van een groter geheel, kan ze zich maar moeilijk vinden in de spelregels. En toch was ze een volle week te zien in 'De slimste Mens' ...

Lonneke Dort won in 2017 de AKF Sonneveldprijs met haar 2e avondvullende voorstelling. De vakjury schreef over haar:

“Er klopt iets niet aan deze vrouw. En als er iets niet klopt, wordt het boeiend. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet zichzelf er steeds spannend mee te houden. Deze vrouw, die haar publiek naar haar hand kan zetten in een meezinger met een foute tekst, hoort thuis op een podium.”

Lonneke speelt in Peeriscoop één van haar eerste try-outs. In mei 2021 komt ze terug om haar tournee ook in Peeriscoop af te sluiten als de voorstelling helemaal klaar is.

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld. Aanvang 19.00 en 21.00 uur. De foyer is een half uur voor aanvang geopend.