Theaterconcert

Steam Power

Theaterzaal
Muziek € 12.50
Bestellen

Theaterconcert


Steam Power is een akoestische bluegrass/pop formatie met topmusici uit onze akoestische muziek scene. Dit zijn Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Van Thorshavn naar een boerenschuur bij het licht van een blauwe maan komt de machine op stoom. Onderweg op een bed van snaren worden verhalen gedeeld en melodieën uitgewisseld. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

Deze vier muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

Laurens Joënsen - zang, gitaar
Janos Koolen - zang, mandoline, banjo
Joost van Es - zang, viool
Fay Lovsky - zang, bas en meer


Moorsmagazine: “Steam Power is een Nederlandse akoestische superband, een stringband van absolute internationale topklasse.”

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld. Aanvang 15.00 en 17.00 uur. Voor de 1e voorstelling is onze foyer vanaf 14.00 uur geopend. Voor de 2e voorstelling ontvangen wij u vanaf 16.15 uur graag in de ULO (tegenover ons theater). Voor de 2e voorstelling zijn ook Livestream tickets te koop die u kunt bestellen bij het tabblad Livestream tickets
ENTREEPRIJS IS INCLUSIEF EEN CONSUMPTIE