Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf

Eva van den Bosch

Theaterzaal
Kind & Jeugd € 10.00
Bestellen

Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf

Première

Er was eens…
Nee... er IS een Wolf. Een WieWaWoeste Wolf. Behalve wolf is hij ook een GiGaGeweldige schilder.  Daarom maakt hij woeste schilderijen met grote dikke klodders verf. Altijd zwart wit want kleuren heeft hij niet.
 
Hij schildert ieder dier dat hij tegen komt. Daar wordt hij dan zo enthousiast van dat hij zijn modellen wel zou kunnen opeten. Stop... zoiets doe je niet als je een beschaafde schilder wilt zijn. Maar hoe zit dat dan als die GiGaGeweldige schilder ook een WieWaWoeste wolf is? Niemand durft het bos meer in en de wolf durft niet meer te schilderen. Het leven wordt een stilleven.

Totdat hij Roodkapje tegen komt, want Roodkapje: die is voor niemand bang. Ze vindt de Wolf juist een knappe kunstenaar en vraagt hem om ook eens in kleur te schilderen. De WieWaWoeste Wolf vindt Roodkapje verrukkelijk en wil dat natuurlijk dolgraag doen, maar er is een groot probleem: hoe komt hij aan rode verf voor haar rode kapje?
 
In deze voorstelling worden liedjes, schilderkunst en poppenspel smakelijk door elkaar gemengd. Met mooie, spetterende, schitterend gezongen liedjes wordt het verhaal van Roodkapje verteld, maar dan anders. Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf is een hartverwarmende muziektheatervoorstelling voor de hele familie over het belang van verder durven kijken dan zwart wit en het zoeken naar wie je bent.

Deze voorstelling begint om 15.00 uur, de foyer is vanaf 14.00 uur geopend. Voor de kinderen is er gratis ranja en wat lekkers.