We Moeten Ergens Beginnen

Madelijne Kool

Theaterzaal
Cabaret € 19.50

We Moeten Ergens Beginnen

Kool is heel goed in beginnen. Daarna lijkt de finish opeens heel ver weg. Afhaken? Geen optie. Het is namelijk 1 voor 12: de wereld gaat er aan.

“DUURZAAM CABARET VOL MUZIEK EN RECYCLEBARE GRAPPEN!”

In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. Haar 4 kinderen kunnen inmiddels fietsen zonder zijwieltjes: 4 pubers spannen samen om het leven van hun ouders zo ingewikkeld mogelijk te maken. De wereld staat in brand, de diesel voor de deur terwijl dat natuurlijk eigenlijk niet meer kan, maar ja, je hecht je aan zo’n fijne grote bus. De hormonen gieren door het huis en in het verleden behaalde resultaten in de liefde bieden geen garantie voor de toekomst.

Kortom: het hoofd zit vol... maar een vleugje verantwoordelijkheidsgevoel om de wereld redden kan er nog wel bij.
Met plantaardig eten, pubersnapsessies, schermloze dagen, klimaatneutrale seks, ontspullen en een instapcursus circulaire economie probeert Kool struikelend, zingend en dichtend met Papieren Selfies haar steen bij te dragen aan een betere wereld. Humor zal ons redden!
De HahaHandleiding ‘We moeten ergens beginnen’ is voor iedereen die ook wel wil maar niet weet hoe. Cabaret met veel muziek en Papieren Selfies, haar unieke dichtvorm.

Kool speelde afgelopen seizoen haar voorstelling ‘Wake Up Kool’ in Nederland, Moskou, Warschau, Curacao en Dubai en trok aan het eind van het jaar uitverkochte zalen met de ‘HaHaHandleiding Kerst’.

De entree voor de voorstelling bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties. Foyer en kassa zijn een uur voor aanvang geopend.
Wilt u a.u.b. bij het bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron-en contactonderzoek.