Ongestoord

Marjolijn van Kooten

Theaterzaal
Cabaret € 19.50
Geannuleerd

Ongestoord

Psychiatrisch cabaret – ook voor normale mensen

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, alweer boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maarja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn.
Deze avond is 100% anti-depressief

Bijwerkingen: lachstuipen en troost.
Je knapt er echt van op.

‘Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen’ – Martin van Waardenberg

‘Combinatie van Kaandorp en Dorrestijn’ – De Volkskrant

De entree voor de voorstelling bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Wilt u a.u.b. bij het bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron-en contactonderzoek.