MITRA

FARA TEKAN

Theaterzaal
Dans € 12.50
Bestellen

MITRA

MITRA een transcendente dans voorstelling van FARA TEKAN.
Met duet Sara Behrad (Mah) (betekent Maan in de Perzische taal) en Fahrad Rad (Mehr) (Zon)

MITRA is de godin van liefde en beschermer van waarheid in de Perzisch-Indo-mythologie. Het verhaal van MITRA toont een eeuwige menselijke uitdaging om Liefde, Waarheid en Vrede te beschermen en om een ​​brug van mededogen en liefde te bouwen tussen mensen en culturen.

MITRA wordt uitgevoerd in de stijl van FARA TEKAN dans en maakt deel uit van het duurzame dansproject van FARA TEKAN en werd gekozen als thema omdat het erg lijkt op Sara's waargebeurde verhaal. Een waarheidszoeker die ervan houdt haar liefde en waarheid in kunstzinnige manier met anderen te delen, maar voorbestemd was om door een zeer lange weg van duisternis en onderdrukking in haar thuisland te gaan, om eindelijk haar levensmissie te vervullen.


FARA TEKAN is een hedendaagse transcendente dansstijl gecreëerd door Sara Behrad, geworteld in gemoderniseerde oosterse mystiek, met als doel onbeperkte ruimte te creëren voor de stroom van vrije bewegingen van geest en muziek in hoge frequentie op het podium, voorbij de beperkingen van Body en Mind, om harten te verbinden.
Elk optreden van FARA TEKAN is anders. Het is een spannende en onvoorspelbare reis naar het onbekende. Toeschouwers van de voorstelling MITRA zijn zowel getuige als medereiziger op een reis met Mah en Mehr om de rijkdom en schoonheid van waarheid en liefde te ontdekken.

De entree voor de voorstelling bedraagt € 12,50. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Wilt u a.u.b. bij het bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron-en contactonderzoek.