De Duivelsbrug (Reprise)

De Mannen van Naam

Theaterzaal
Muziektheater € 19.50

De Duivelsbrug (Reprise)


Zanger/gitarist Ton Smulders neemt u mee in het verhaal van de Duivelsbrug, een oude sage die door de mannen, in samenwerking met regisseur Dick Hauser, volledig werd verbouwd. Een romantische vertelling over een onmogelijke liefde, waarbij hilarische persoonlijke toevoegingen ervoor zorgen dat de lach steeds dichtbij is. Al druipt de melancholie er onverminderd vanaf. Dit alles wordt muzikaal meesterlijk ondersteund door Ad Grooten (snaarinstrumenten, fluiten, doedelzak) en Wilbert van Duinhoven (bas, accordeon, cajon). Kortom: een heerlijke theateravond waar je nog lang over na kunt praten.

Mannen van Naam bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop- en theaterband ‘Pater Moeskroen’. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken. Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, bijna akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie ras muzikanten.

Vorig jaar hebben de Mannen deze voorstelling al gespeeld in ons theater, maar toen mochten we maar 30 mensen toelaten. Nu hopen zij voor een volle zaal nogmaals dit prachtige muzikale verhaal uit de doeken te doen.

De entree bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties. De voorstelling begint om 20.30, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Wilt u a.u.b. bij het bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron-en contactonderzoek.