Beperkt Houdbaar

Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Theaterzaal
Cabaret € 19.50

Beperkt Houdbaar


Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat u ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: u hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (Winnaar Leids Cabaret Festival 2022 en o.a. bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door uw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Entree bedraagt € 19,50 inclusief 2 consumpties. De voorstelling begint om 20.30 uur,  onze kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.