Marja's Theaterverwenmiddag

Marja van Katendrecht

Theaterzaal
Muziektheater € 20.00
Bestellen

Marja's Theaterverwenmiddag


Tijdens deze Theaterverwenmiddag heeft Theater Peeriscoop een heerlijk nostalgisch programma voor u. Wij hebben Marja van Katendrecht namelijk gevraagd nog een keer een deel van haar prachtige programma voor u te spelen.

De melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht – die van de Tupperwarebakjes - maakt zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden. In een sprankelend muzikaal programma ontvangt de energieke, ontwapenende en goudeerlijke Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die, als bij een goed afscheid, droefenis en plezier met elkaar verbindt.


De entree bedraagt € 20,00 inclusief een hapje en een drankje. De voorstellng begint om 14.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.