Forever 27

Rockacademie

Theaterzaal
Muziek € 14.00

Forever 27

‘Een muzikaal eerbetoon aan onze te vroeg gestorven pop-iconen’

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27 met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. De meest prachtige stukken worden middels eigen arrangementen vertolkt door leadzangeres Bo Knippels (21). Ondersteund door leuke anekdotes en boeiende verhalen waarbij u aan de lippen zult hangen van Alex Bergman (31) en Thomas Pieters (31). Vanzelfsprekend komen ook de rol van drugs, drank en rock-‘n-roll en wat dat voor invloed ze hebben gehad aan bod. De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten van. Het 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers.

Kortom: Een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek erbij van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een avond om nooit te vergeten. Met een meet & greet met de artiesten na  afloop.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Sevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie muzikanten voort.

Het gehele project van podium tot promotie, presentatie tot management wordt onder handen genomen door studenten van de Rockacademie. Met dit project is de Rockacademie de eerste opleiding in Nederland die geheel vanuit eigen beheer een volledige theatertour op poten zet.
 
 
Foto: De Zee Theaterproducties