WAARGEBEURD

MANNEN VAN NAAM, Sylvia Houtzager

Theaterzaal
Muziek € 17.50

WAARGEBEURD

De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van Edison-winnaar Flairck.
 
In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkdeunen, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met het virtuoze vioolspel van Sylvia Houtzager zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. En de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle harpspel.
De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook doedelzak en accordeon niet ontbreken.
 
Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op een hilarische manier aan elkaar gepraat wordt. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal WAARGEBEURD.
 
Uit de pers:
“De Brabantse Crosby, Stills & Nash. “ - Brabants Dagblad
“De zaal was merkbaar ontroerd.”- De Mooi Bernhezekrant
“Humoristisch, melancholisch maar altijd raak. “ - Brabants Dagblad


Foto: Dirk W. de Jong