FOR ONE NIGHT ONLY

Sven Ratzke

Theaterzaal
Cabaret € 18.00

FOR ONE NIGHT ONLY

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva... Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek.

In FOR ONE NIGHT ONLY opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Ratzke brengt iedereen in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. En zoals altijd gehuld in prachtige couture en begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Maakt u zich op voor een avond met topentertainer Ratzke: FOR ONE NIGHT ONLY, exclusief voor u!

New York Press: ‘Sven Ratzke is a must-see’
de Volkskrant****: ‘Allemachtig, wat een entertainer’
Theaterkrant****: ‘Ratzke is een cabaretgrootheid’
Theaterguide, Australia*****: ‘This is cabaret at its best, with a performer at his greatest’
Frankfurter Zeitung: ‘Hij is een diva ten voeten uit’
Berliner Morgenpost*****: ‘Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva die met zijn indrukwekkende stem alles kan zingen’

 
Foto: Edland Man