From Memphis to Liverpool

Vezpa

Theaterzaal
Muziek € 18.00

From Memphis to Liverpool

De energieke band Vezpa neemt je mee op reis naar de aanstekelijke popmuziek van de jaren 50 en 60 in de gloednieuwe show From Memphis to Liverpool.
 
Van de stevige rock-‘n-rollklanken in de Sun Studio in Memphis, via de havens van Liverpool, naar het tijdperk van de Flower Power. Aan de hand van vermakelijke anekdotes, authentiek instrumentarium, bijpassende outfits en geluidsfragmenten brengt Vezpa deze bruisende muzikale decennia tot leven. Elk nummer klinkt puik; exact zoals toen.
 
Of je nu halverwege de vorige eeuw bent geboren of rond de eeuwwisseling, de muziek uit de jaren '50 en '60 is een feest der herkenning door de liedjes van legendarische zangers als Carl Perkins, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Chuck Berry en Eddie Cochran en illustere bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Byrds en The Beach Boys.
 
From Memphis to Liverpool is een onvergetelijke live-ervaring waar het plezier vanaf spat! 
 
Reactie uit de zaal: ‘Het was een fantastische avond! Iedereen heeft mee staan swingen tijdens het optreden van Vezpa. De mannen vertelden leuke verhalen tussendoor en hadden zeer goede stemmen. Een feestje!’


Foto: Martijn Dijkstra